Welkom bij Optiek Verbaendert in Merksem

Opticien Merksem

Optiek Verbaendert in Merksem staat garant voor professioneel en eerlijk advies, de nieuwste producten, service en garanties. Altijd tegen de aantrekkelijkste prijzen.

Optiek Verbaendert werd in 1981 opgericht door Jerry Verbaendert, gediplomeerd opticien – optometrist en contactlensspecialist. Hij volgde zijn studies aan het ‘Centrum voor Toegepaste Optische Wetenschappen’ te Brussel.

Sinds 1989 werkt ook zijn echtgenote Linda Steppe voltijds mee. Jerry doet al de oogmetingen, contactlensaanpassingen en brilmontages zelf, Linda staat in voor de verkoop en de administratie.

Optiek Verbaendert in Merksem is een zelfstandige zaak die kwaliteit, originaliteit en persoonlijke service voorrang geeft op kortingen en massaproducten. Bij ons ben je geen nummer. Wij garanderen je de ruimst mogelijke service en de beste kwaliteit voor alles wat met ‘zien’ te maken heeft. Ook van progressieve glazen op maat, kinderbrillen en contactlenzen hebben wij onze specialiteit gemaakt.

Ons team

Jerry Verbaendert en Linda Steppe staan steeds voor je klaar met hun gespecialiseerd advies inzake optiek en contactlenzen.

Linda SteppeLinda Steppe

Advies en verkoop.

Jerry VerbaendertJerry Verbaendert

Opticien, optometrist en contactlensspecialist.